Kunstnagels

Heb jij altijd al lange nagels willen hebben en gaat het niet snel genoeg?

Bijt je ze altijd af? Of heb je een traumanagel?

 

Bijt je al jaren je nagels af en weet je niet hoe je er vanaf moet komen? 

Dan zijn kunstnagels zeker een oplossing! Ze zijn namelijk hard en moeilijk te bijten/kauwen haha. Nu vraag je je natuurlijk af... Maar Britt dan worden ze zo dik dat je het altijd ziet... Nee! dat hoeft echt niet. Ik kan ze mooi dun zetten maar heeft een stevige basis waardoor ze niet snel breken. Plus kijken we samen naar een goede lengte die bij jou past. Want we gaan niet van super kort naar heel lang. Het is een proces wat we samen zullen doen. Nagelbijten is een tik dus daar moet je je ook een beetje bewust van worden en zal dus niet in 1x goed gaan. ( zelf ook nagels gebeten en door kunstnagels er vanaf gekomen )

 

Is bijten niet jouw probleem, maar zijn je nagels voorzien van diepe groeven of ribbelig, scheuren of breken ze snel? Ook dan kunnen kunstnagels de oplossing zijn. Ik zal natuurlijk wel eerst kijken of er geen onderliggend probleem is waardoor je misschien eerst langs een huisarts moet. Maaarrr we blijven positief dus we gaan er vanuit dat er iets opgezet mag worden. Hierdoor worden ook al jouw problemen opgevuld met het kunstproduct. Plus, ze worden een stuk harder dus breken en scheuren doen ze ook niet meer. Win win win!

 

Geen problemen bij jou? Maar wil je gewoon prachtige, lange, glanzende nagels waar je lekker lang van kan genieten. Ook dan, kom lekker langs!

 

Voordelen kunstnagels:

  • Word dun gezet dus zien er natuurlijk uit.
  • Kan nagelbijten verhelpen.
  • Binnen 1,5 uur heb je lange nagels.
  • Zelf kan je de lengte bepalen, mits het verantwoord is!
  • Geen hobbels en bobbels meer, voelt glad aan.
  • Breekt en scheurt niet, mits er goed mee om word gegaan.
  • Altijd garantie, tenzij mijn advies niet word opgevolgd.

Gumgel/Polygel/Acryl-gel

Gumgel Verlenging   € 37,50

Gumgel Babyboom   € 40,-

Gumgel inclusief Gellak   € 40,-

 

Kunstnagels verwijderen  € 15,-