Visagie Beuningen/Nijmegen

Hoiiii aanstaande bruid, getuigen, feestganger of JIJ die er gewoon mooi wilt uitzien voor een speciale aangelegenheid!

 

Bruiloft

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen, een hele mooie dag. Daar hoort die mooie jurk bij, maar ook een prachtig bruidskapsel, nagels en make-up. Samen tijdens de proefmake-up kijken we naar plaatjes, geef ik je advies en gaan wat dingen proberen. Tussendoor maak ik foto's (als je dat wilt) zodat je later nog kan terug kijken wat je zou willen. Als jij een goed gevoel hebt bij een resultaat gaan we die maken op jouw mooie dag. Maar goed, we zijn vrouwen, dus als je twijfelt... Kijk nog eens naar die foto's van onze proef. Zit daar toch iets anders tussen waar je een beter gevoel bij hebt kunnen we die op het laatste moment nog toepassen. Ik ben zo flexibel als een loden deur! Heb je nog vragen, laat het me weten!

 

Feestje

Ga jij aansluiten bij het feestje van de bruid? Of lekker naar een festival? Ook dan kan je bij mij terecht voor een lichte dag make-up of avond make-up. Als je dan bij mij komt bespreken we wat je wilt aan de hand van foto's en maak ik wat je wilt. Zodat je er tip top bijloopt op die leuke dag!

 

Fotoshoot

Heb jij een fotoshoot op de planning staan met een vriendin of voor zakelijk gebruik? Dan komt dat helemaal goed. Ik zal er op letten dat je mooi gematteerd bent zodat je niet glanst op de foto. Samen kijken we welke stijl het beste bij jou past zodat je helemaal tot je recht komt. Want je moet natuurlijk wel in je power staan voor je bedrijf! Of lekker in je vel zitten met die leuke vriendinnen-shoot.

 

Make-up Studio

In de afgelopen 30 jaar heeft Make-up Studio haar succes bereikt door te luisteren naar de wensen en behoeften van al haar klanten, het analyseren van nieuwe trends en deze te vertalen naar een innovatief make-up assortiment van meer dan 1600 artikelen make-up en skin care. De missie van Wil van ’t Hek om de beste kwaliteit make-up voor een aantrekkelijke prijs te bieden is daarbij, tot op de dag van vandaag, de belangrijkste pijler.

 

Prijzen Visagie

Lichte dag make-up   € 17,50

Avond make-up   € 22,50

 

Bruidsmake-up in de salon   € 60,-

inclusief proefmake-up

Bruidsmake-up op locatie    € 75,-

inclusief proefmake-up, woont u verder dan een straal van 3 km van de salon af, dan zal de prijs oplopen i.v.m reiskosten.