Beauty Center By Anke

Bij Beautiful by Britt komt Anke op afspraak in de salon om wimperbehandelingen uit te voeren. 

Je kunt hiervoor een afspraak maken via de onderstaande button.

Let op! contact opnemen met Anke, niet met Beautiful by Britt. Ik kan Anke's agenda niet inzien.

 

Wimperextensions 

De One by One methode zorgt voor een elegante en natuurlijke look! Per natuurlijke wimperhaar wordt één enkele wimperextension geplaatst. Deze behandelmethode is het meest geschikt voor mensen die veel wimpers van zichzelf hebben, maar meer lengte willen creëren of voor mensen die een natuurlijke en volle uitstraling willen. Subtiel en chique zijn de kernwoorden van de One by One methode.

Lash Volume Lift

De Lash Volume Lift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt.

 

 

Lash volume / Lash lift          €   35

 

Wimper extensions

Nieuwe set                                 €  47,50

Bijwerken 1 tot 2 weken          € 25

Bijwerken 2 tot 3 weken          € 30

Bijwerken 3 tot 4 weken          € 35

Bij 4 weken word er een nieuwe set berekend.

 

Hoe lang blijven mijn Wimperextensions zitten?

Uw wimperextensions blijven zes tot acht weken zitten (dit betekent dat de laatste haartjes na zes tot acht weken uitvallen). Dit heeft te maken met de natuurlijke groeicyclus van uw eigen wimpers.

Hoe worden de Wimperextensions bevestigd? 

We voorzien uw wimpers haartje voor haartje van een wimperextension. We bevestigen de extensions met een speciale lijm voor wimperextensions.

Hoeveel Wimperextensions worden er per oog geplaatst?

Per oog plaatsen we circa 100 tot 120 extensions. Dit is afhankelijk van uw eigen natuurlijke wimpers.

Kan ik zelf de wimperextensions verwijderen?

Nee, dit is zeker niet aan te raden, omdat u op deze manier snel uw eigen wimpers kunt beschadigen. Mocht u de wimperextensions willen verwijderen, neem dan contact op met mij. Ik kan met een speciaal ontwikkeld product de lijm los weken en ze veilig en zonder schade van uw natuurlijke wimpers verwijderen.

Zijn wimper extensions geschikt voor iedereen?

Iedereen van elke leeftijd kan wimperextensions laten zetten zolang er de natuurlijke wimpers zijn om de extensions op te lijmen. Dames die chemotherapie hebben ondergaan en hun wimpers beginnen terug te groeien kunnen ook gebruik maken van wimperextensions. Als u een ooginfectie hebt dan zul je moeten wachten tot de infectie weg is.

Kan ik zwemmen of douchen met wimperextensions?

Na het plaatsen van de wimperextensions is het belangrijk dat u de wimpers droog en vrij van waterdampen houdt gedurende 24 uur. Hierna kunt u alles doen wat u normaal ook doet. De lijm die wordt gebruikt hechten de extensions heel goed aan de natuurlijke wimpers. Het is echter wel aan te raden de wimpers goed schoon te maken met de foam cleanser of kraanwater nadat u bent gaan zwemmen in zowel het zwembad als in de zee.   

 


Hoe lang blijft een lash lift zichtbaar?

Gemiddeld blijft het resultaat van een lashlift 6 tot 8 weken zichtbaar. Dit is afhankelijk van je groeicyclus. Heb je een snelle groeicyclus houdt het resultaat ongeveer 6 weken. Maar heb je een langzame groeicyclus, dan kan het resultaat wel 8 weken zichtbaar blijven. Daarna is het mogelijk om de afspraak te herhalen.

Is een lash lift schadelijk voor mijn wimpers?

Nee, de behandeling is niet schadelijk. De behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerde wimperstyliste met kwalitatief hoogwaardige producten.

Ik kan niet tegen wimperextensions. Is een lash lift behandeling wel mogelijk?

Dat is mogelijk. Overigens is het niet uitgesloten dat er een ander bestanddeel is waar je gevoelig voor zou kunnen zijn. 

Mijn wimpers zijn erg beschadigd. Kan ik toch een lash lift behandeling ondergaan?

Wanneer je wimpers beschadigd zijn door bijvoorbeeld een wimperkruller of wimperextensions, is een lash lift behandeling niet mogelijk. Mijn advies is om eerst een wimperserum te gebruiken om je wimpers weer gezond te krijgen.