Gellak

Heb jij ook last van scheurende, brekende of afgebrokkelde nagels? En al helemaal klaar met iedere keer zelf je nagels lakken om de 2 dagen...

 

Dan heb ik iets voor jou! Gellak is dé manier om 2 tot 4 weken super mooie gelakte nagels te hebben en op voeten zelfs 6 weken. Het verstevigd maar heeft niet de dikte van een kunstnagel. Gellak beschadigd te natuurlijke nagel niet, mist dat er natuurlijk op een professionele manier mee word omgegaan en aangebracht. Ik werk met het merk Bluesky, daar ben ik super tevreden over. Het dekt mooi en het is een stevige lak .

Ben je al wel eens eerder naar een andere salon geweest en blijft het daar niet zitten? Dan kan het zeker zijn dat het bij mij WEL lukt. Ik ken heel veel manieren om de gellak wel bij jou te laten zitten. Door mijn Mastertraining Gellak diploma, ben ik opgeleid om met heel veel problemen om te gaan en is er echt een oplossing voor jou! Ook heb ik ALTIJD Garantie op mijn gezette nagels, dit omdat ik achter mijn product sta.

 

Wil je graag lange nagels of wil je dat je nagels niet breken? Kijk dan naar kopje kunstnagels.

Geen behoefte aan gellak maar wel aan verzorgde nagels? ook IBX-behandelingen zijn mogelijk. IBX maakt je eigen nagels harder, sterker en gezonder. Kijk bij het IBX kopje voor meer info of klik hieronder op het roze IBX kopje!

 

 

Als je bij mij komt controleer ik hoe de conditie is van jouw nagels. Zijn er dingen die niet oké zijn, zoals verkleuringen, rode plekjes of andere dingen die ik niet vertrouw, dan zal ik een passend advies geven. Zo kan het voorkomen dat ik er niet op lak en je doorstuur naar een huisarts of je thuis laat oliën met Dadi' Oil. Dit om infecties en ongemakken te voorkomen.

 

Voordelen van gellak:

  • Binnen 45 minuten heb jij prachtige nagels!
  • Blijft 2 tot 4 weken mooi en op voeten 6 weken.
  • Altijd een mooie glans en is verzorgd.
  • Verstevigd je nagels zonder dat het er nep of dik uitziet.
  • Altijd garantie, tenzij mijn advies niet word opgevolgd.
  • Je kan er alles mee doen, maar sommige dingen gaan wel ten koste van de duurzaamheid.

Bluesky Gellak

Bluesky is een fantastische gellak die zeker 2 tot 4 weken blijft zitten op de handen en op voeten makkelijk 6! . Met keuze uit ruim 150 kleurtjes zit er vast wel 1 tussen die je leuk vind!

Wat is Gellak eigenlijk?
Gelpolish is een combinatie van Gel en Nagellak (polish). Dit product wordt ook wel Gellak of Shellac genoemd. Het heeft de eenvoud van een nagellak en een houdbaarheid van een gel. Gellak is daarnaast eenvoudig aan te brengen en geschikt voor iedereen.

Verstevigt Gellak ook?
Omdat er verschillende lagen aangebracht worden op de nagel wordt de nagel zeker verstevigd. Je kunt er echter geen verlenging mee maken. Het biedt alleen versteviging aan de oorspronkelijke natuurlijke nagel.

Kan ik de Gellak ook combineren met Acryl of Gelnagels?
Dit kan zeker! Veel nagelstylisten maken een verlenging met acryl of gel en gebruiken de gellak om een mooie toplaag te maken. Daarnaast kan het ook gebruikt worden wanneer er wat uitgroei zichtbaar is van de acryl of gelnagel om deze minder op te laten vallen.

Is Gellak slecht voor mijn nagels? 
Nee, mits op de juiste wijze aangebracht is het niet schadelijk voor de eigen nagels.

Kan ik alles doen met Gellak op mijn nagels? 
Zeker! Let er alleen wel op dat sommige dingen ten koste gaan van de duurzaamheid van de gellak. Zit je bijvoorbeeld veel met je handen in het water dan kan het zijn dat deze minder lang mooi blijft.

Hoe lang blijft Gellak zitten?

Dat verschilt per persoon. Ook ligt het eraan wat je met je nagels doet.
Maar over het algemeen blijft het 2 tot 4 weken mooi. En op de voeten 6 weken en vaak nog langer.

Hoe kan ik de Gellak verwijderen? 
Er zijn twee manieren. De eerste is afweken en de tweede afvijlen. Waar afweken minder goed is voor de nagels (door aceton) is er bij vijlen het risico dat je te ver vijlt. Ga dus altijd naar een nagelstyliste die weet wat ze doet!

Gellak

Gellak op handen  € 28,-

Gellak op voeten  € 25,-

Gellak op handen en voeten  € 44,-

Gellak verwijderen  € 15,-