Beautiful By Britt heeft op dit moment een klantenstop voor nagelbehandelingen en schoonheidsbehandelingen.


Gellak bij nagelstudio Beuningen

Heb jij ook last van scheurende, brekende of afgebrokkelde nagels? En al helemaal klaar met iedere keer zelf je nagels lakken om de 2 dagen... Dan heb ik iets voor jou!

 

Gellak

Gellak is dé manier om 2 tot 4 weken super mooie gelakte nagels te hebben en op voeten zelfs 6 weken. Het verstevigd maar heeft niet de dikte van een kunstnagel. Gellak beschadigd te natuurlijke nagel niet, mist dat er natuurlijk op een professionele manier mee word omgegaan en aangebracht. Ik werk met het merk Bluesky, daar ben ik super tevreden over. Het dekt mooi en het is een stevige lak .

Ben je al wel eens eerder naar een andere salon geweest en blijft het daar niet zitten? Dan kan het zeker zijn dat het bij mij WEL lukt. Ik ken heel veel manieren om de gellak wel bij jou te laten zitten. Door mijn Mastertraining Gellak diploma, ben ik opgeleid om met heel veel problemen om te gaan en is er echt een oplossing voor jou! Ook heb ik ALTIJD Garantie op mijn gezette nagels, dit omdat ik achter mijn product sta.

Voordelen van gellak:

  • Binnen 45 minuten heb jij prachtige nagels!
  • Blijft 2 tot 4 weken mooi en op voeten 6 weken.
  • Altijd een mooie glans en is verzorgd.
  • Verstevigd je nagels zonder dat het er nep of dik uitziet.
  • Altijd garantie, tenzij mijn advies niet word opgevolgd.
  • Je kan er alles mee doen, maar sommige dingen gaan wel ten koste van de duurzaamheid.

 

IBX en Manicure

Geen behoefte aan gellak maar wel aan verzorgde nagels? ook IBX-behandelingen zijn mogelijk. IBX maakt je eigen nagels harder, sterker en gezonder. Dit is ideaal als je in de zorg werkt en niks op mag. Of misschien ben jij niet de meid die gelakte nagels wilt, maar wel lange, mooie nagels wilt van jezelf.  Kijk bij het IBX kopje voor meer info of klik hieronder op het roze IBX kopje!