Beautiful By Britt heeft op dit moment een klantenstop voor nagelbehandelingen en schoonheidsbehandelingen.

IBX / Manicure

Schaam jij je voor je nagels? Zijn je nagels niet glad en scheuren ze vaak in?

Met een IBX-behandeling verbeter je de uitstraling en kwaliteit van je nagels.

Geen zorgen meer dat je je handen of voeten moet verbergen voor anderen.

 

Wat houdt de IBX behandeling in?

IBX-herstel is een nieuw, revolutionair en professioneel nagel product dat beschadigde (natuurlijke) nagels helpt herstellen. Het wordt als lak op de nagels aangebracht. Het dringt door middel van warmte door de nagelplaat heen en wordt uitgehard in een UV lamp. De bovenste lagen van de nagelplaat, zelfs beschadigde plekken, hechten hierdoor aan elkaar.

Een IBX behandeling kan, afhankelijk van de conditie van je nagels, eerst in kuur vorm. Daarna bouwen we af naar reguliere behandelingen (ongeveer één keer in de 3 a 6 weken). Na iedere behandeling merk je dat je nagels er beter uit gaan zien en harder worden. IBX-herstel blijft in de nagel. Bij een volgende behandeling breng ik een nieuwe laag op die er opnieuw indringt. Na verloop van tijd heb je een nagel die steviger, egaler en mooier is, zonder zichtbare problemen en met een gezonder uiterlijk. Je nagels krijgen zo de kans om te groeien. IBX zit in de nagel en is niet zichtbaar aan de oppervlakte.

 

Welke voordelen biedt IBX:

 • IEDEAAL voor mensen in de zorg!
 • Het trekt in de nagel en is daardoor onzichtbaar aan de buitenkant
 • Vermindert witte vlekken
 • Vult ribbels op
 • Herstelt splijtende nagels
 • Herstelt schilferige nagels
 • Herstelt slappe nagels
 • Je krijgt een rozer nagelbed
 • Je krijgt wittere randjes
 • Maakt je nagels waterafstotend

 

Wat houdt de IBX behandeling in?

IBX begint altijd met een kuur. Dit zijn 3 afspraken, 1 x per week. Vervolgens worden de nagels beoordeeld en afhankelijk van de conditie en vooruitgang wordt er geleidelijk afgebouwd naar reguliere behandelingen (ongeveer één maal in de 3 a 6 weken).

Elke behandeling is als volgt opgebouwd:

 • Nagels in model vijlen
 • Verzorging van de nagelriemen
 • IBX applicatie
 • Opbrengen van Dadi Oil
 • Afsluiting met Dadi Lotion

 

Dadi' Oil is een verzorgende nagelolie, die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem! Dadi' Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product, afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. AvocadoOlijf en Jojoba olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Dadi' Oil bevat bovendien Natuurlijke Vitamine E (dus geen synthetisch tocopheryl acetaat) een krachtige anti-oxidant. Ten slotte zorgt een aromatisch mengsel van 21 essentiële oliën voor een aangename geur en een heilzame, verjongende werking.

Wist je dat? Als de nagelplaat en het huidweefsel er omheen vol zit met Dadi’Oil  de overlevingskans van schimmels en bacteriën ook afneemt. Dadi’Oil is ook uitstekend te gebruiken bij trauma nagels.
Verder beschermt Dadi’Oil de handen bij veelvuldig gebruik van water en desinfectiemiddelen.

 

De Luxury Dadi’Lotion is een aanvulling op de normale Dadi’Oil. Het is zacht voor je huid en wordt snel opgenomen en daardoor niet vet. Dadi’Lotion is plantaardig en bevat geen sulfaten en parabenen. Het speciaal ontworpen om de vochtbalans in de huid optimaal te houden. Net als de Dadi’Oil bevat ook de Lotion extra virgine olijfolie, jojoba olie en natuurlijke Vitamine E. Door deze bestanddelen zijn Dadi’Oil en Dadi’Lotion ook geschikt voor veganisten . 

 

IBX Behandeling

1e behandeling   € 15,-

Opvolgende behandelingen   € 10,-

 

Manicurebehandeling

Verzorging    € 20,00

(nagels in model vijlen, nagelriemen verzorgen, nagels polijsten)